Integrated Energy Therapy®

sessie

Deze energetische healing techniek is ontwikkeld door the Center of Being, door Stevan J. Thayer.  Je maakt hierbij kennis met de aanraking door engelen.

IET® gebruikt de violette engelenenergiestraal om direct met je 12-strengen spirituele DNA te kunnen werken. Dit is een uitnodiging voor de nieuwetijdsenergie.

IET® ondersteunt je in het veilig en zacht loslaten van beperkende energiepatronen uit je verleden, bekrachtigt en balanceert je leven in het heden, en helpt je naar de sterren en daar voorbij te reiken terwijl je je in je toekomst ontwikkelt.

Voordelen van Integrated Energy Therapy :

♥  Diep onderdrukte gevoelens in het cellulair geheugen                     worden tot in de kern en zonder enige pijn opgelost.

♥  Maakt energieblokkades die je gezondheid, zielendoel,                   voorspoed en creativiteit beperken, los.

♥  Je ervaart een liefdevoller relatie met jezelf en je omgeving.

♥  Je ontdekt gemakkelijker de zielsmissie van jouw leven.

♥  Je durft gemakkelijker jouw authentieke leven te leiden en te      beleven.

♥ Biedt zachte maar krachtige ondersteuning om onverwerkte      trauma’s, pijn en verdriet los te laten zonder die opnieuw  te     herbeleven.

Ondersteunt het zelfgenezend vermogen op alle niveaus:               fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

♥  Vergroot de verbinding met je engelen en helpt je om met             hen samen te werken en je leven te verbeteren.

Integrated Energy Therapy sessie:

 

We beginnen de sessie met het bespreken van de gebieden waarop je de healing wilt richten. Gedurende de IET-sessie, lig je heel ontspannen op een massagetafel. De behandeling werkt door de kleding heen. Ondertussen speelt er een zacht muziekje op de achtergrond. Dan wordt de IET®-energie middels therapeutische handaanraking, systematisch in de specifieke cellulaire geheugengebieden van je lichaam gestuurd. De krachtige IET-technieken worden gebruikt om zachtjes maar voor altijd, alle negatieve ladingen uit je cellen te trekken.

 

Je eerste IET-sessie zal waarschijnlijk gericht zijn op het gebruik van de Basic en Intermediate IET-straal om de beperkingen en pijn uit je verleden op te lossen.  Als de pijn uit je verleden opgelost is, kunnen we de Advanced IET-straal gebruiken om je te helpen je levensdoelen te manifesteren en je dromen tot leven te brengen.

Aan het eind van een IET-sessie, voel je je ontspannen, opgeladen en krijg je een groter draagvlak.

IET® wordt ook bij huisdieren uitgevoerd, voornamelijk bij hond, kat en paard.

 

Een aanvullende holistische Therapie:

Integrated Energy Therapy is aanvullend op andere healingmethodes.

IET® kan afzonderlijk gebruikt worden of in combinatie met andere holistische of traditionele benaderingen om je zelfhelende reis te versnellen.

Het is echter geen vervanging voor traditionele reguliere medische benaderingen.

Hoewel IET heel effectief kan zijn, dien je te beseffen dat er geen enkele medische claims gemaakt kunnen worden met betrekking tot het effect of de uitkomst van deze behandelingswijze. Iedere persoon wordt aangemoedigd om verantwoordelijk te zijn voor eigen keuzes en gebruik van professionele healingassistentie waar nodig.

 

 

 

 

 

 

♥  veilig en zacht loslaten van beperkende gedachten en patronen 

♥  evenwichtig in jouw kracht staan in het Nu 

♥  een liefdevollere relatie met jezelf en jouw omgeving

♥  durf jouw droom  (hartsverlangen) te leven

Duur van een sessie: 60 à 90 min. inclusief verkennend gesprek.

Investering in jezelf: € 90  voor 1 sessie.

€ 245  als je je direct voor 3 sessies engageert.

Goeie tip: cadeaubon mogelijk! 😊

 

 

Een sessie is steeds op afspraak.

IET®  leer je enkel kennen door te ervaren…

Rita D.M. uit Lokeren :

Nathalie is een fijne, warmhartige vrouw bij wie ik me onmiddellijk thuis voelde. Haar wetenschappelijke achtergrond, authentieke menselijkheid en scherpe intuïtie geven me het gevoel dat ik in goede handen was. De sfeervolle gezellige ruimte, zachte muziek dragen bij tot een innig, geborgen gevoel.

Een sessie IET®heeft een diepgaande, relaxerende werking die in mijn geval hielp bij heup-en kniepijn. Ik voelde me gezien en gehoord in het inleidend en concluderend gesprek waarin je diepere, hogere en ruimere inzichten krijgt en reflecteert over diepere oorzaken en verbanden. Die holistische aanpak leert me niet alleen respect te hebben voor mijn lichaam, maar ook voor mij diepste wezenskern.

Ik vond die aanpak zo inspirerend dat ik ondertussen een opleiding IET® volg bij Nathalie en heel blij ben met de groei, verdieping en zingeving die dat biedt.

      Wil je een afspraak maken of wil je meer info? 
      Voel je vrij omdat langs hier te doen» ....

Drakenkind
Nathalie Van Zeebroeck
Maricolenweg 38
9255 Buggenhout
0476-506572| drakenkind.be| nathalie@drakenkind.be
BTW BE0743331586
disclaimer  |privacyverklaringalgemene voorwaarden

©2023Drakenkind

Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ga je akkoord  met onze privacyverklaring en dat ik je regelmatig inspirerende mail toestuur. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met jouw gegevens.