Sound healing

sessie

Kom terug in jouw lichaam  ….

In veel levensbeschouwingen ligt klank aan de oorsprong van het ontstaan van het universum. Denk maar aan de oerklank Ohm/Aum.
Staat er ook niet geschreven: ‘In het begin was het Woord, het Woord was bij God en het Woord was God. Het Woord was bij God in het begin. Door het Woord is alles ontstaan …’?

Woorden en klanken zijn vibraties, geluidsfrequenties. Klankschalen en stemvorken brengen trillingen voort die tot in elke cel doorwerken en eruit trillen wat van nature niet in de cel thuishoort. Een cel herkent haar natuurlijke resonantie en zal naar haar oorspronkelijke staat van Zijn/ trilling willen terugkomen.

Sound healing is een energetische genezingswijze die op een ontspannende manier het zelfhelingsmechanisme van het lichaam bevordert tot op celniveau. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Tibetaanse klankschalen, stemvorken, rainsticks, enzovoort.

Voordelen van soundhealing:

♥        Je ervaart je lichaam op een andere manier.

♥        Je komt terug in je lichaam en je gedachten verstillen.

♥        Je ervaart harmonie en evenwicht door resonantie tussen de klanken en             jou.

♥      Vermindering van stress en de daarbij horende klachten zoals angst,                   depressieve gevoelens.

♥       Door de ontspanning die ontstaat door resonantie, kan je helderheid                    krijgen over situaties die je bezighouden.

♥       Je krijgt meer energie doordat op je chakra’s gewerkt wordt.

Klankschalen en stemvorken kunnen rond je gebruikt worden zodat je in een waar klankbad ondergedompeld wordt maar ze kunnen ook rechtstreeks op je lichaam gebruikt worden zodat je de interne massage nog beter kan voelen. Alles gebeurt altijd in overleg met jou zodat jij je echt veilig en op je gemak voelt.

Ook een Reiki -sessie of een IET-sessie werken diep ontspannend.

Een sessie is steeds op afspraak.

Duur van de sessie: 60 min.

Investering in jezelf: € 60 .
Per bijkomend half uur € 25 .

Goeie tip: cadeaubon mogelijk! 😊

 

Bij de  sessie met de klankschalen voelde ik de trilling door heel mijn lichaam . Direct voelde ik me energieker, vrolijker, lichter en vreugdevoller

Martine uit Buggenhout

      Wil je een afspraak maken of wil je meer info? 
      Voel je vrij omdat langs hier te doen» ....

Drakenkind
Nathalie Van Zeebroeck
Maricolenweg 38
9255 Buggenhout
0476-506572| drakenkind.be| nathalie@drakenkind.be
BTW BE0743331586
disclaimer  |privacyverklaringalgemene voorwaarden

©2023Drakenkind

Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ga je akkoord  met onze privacyverklaring en dat ik je regelmatig inspirerende mail toestuur. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met jouw gegevens.