Intuïtief tekenen

Intuïtieve expressie via tekenen en schilderen geeft  fluisteringen van jouw ziel weer …

Tekenen en schilderen zonder dwang, gewoon om je te amuseren, om bewuster te worden van wat er in jou leeft. Maak kennis met je innerlijke wereld en word je bewust van je creatiekracht.

Ik heb ervaren dat het me moeite kostte om mijn drang naar perfectie los te laten. Maar hoe bevrijdend werkt dit, eens je dit perfectionisme kan loslaten.

Tekenen en schilderen hebben transformatiekracht in zich die helend en bevrijdend werkt. In een klein groepje, verbonden met gelijkgestemden, even de perfectionismeknop uit en genieten van het creatieproces. Een ontdekkingsreis doorheen jouw innerlijke wereld.

Ik ga het niet verbloemen: je komt jezelf tegen met momenten doch in een veilige liefdevolle omgeving waar je je zelf mag zijn, waar niet geoordeeld wordt ….. ktijg je de ruimte om van dat zaadje dat vol potentieel zit een prachtige steeds meer openende bloem te verwelkomen.

 

Schilderen en tekenen in verbinding met elkaar kanhelend werken door inzichten die gekregen worden doorheen het expressieve proces. Zelf heb ik  ervaren en gezien dat tekenen of schilderen een heel proces vormt door te voelen wat naar boven komt : kleur, woord, vorm …. en dat wil ik jou ook aanbieden.

Je hoeft niet te kunnen tekenen.

Je krijgt elke keer een vorm, een manier, een methode waaruit we werken en we zien wat zich ontvouwt. Er worden verschillende technieken gebruikt : kleur-, pastel-, krijt- en aquarelpotloden, acryl- en aquarelverf gebruikt, mixed medium, enz… Fun verzekerd.

Er wordt geschilderd, gewerkt met mandala’s, zen-tangle, botanische tekenen enz…

De bedoeling is om met kleine groepjes , 4 à 5 mensen samen te werken rond een bepaald thema , samen gezelig rond de tafel met wat thee, koffie en versnaperingen .

Workshops  Mandala tekenen in september

 

Het begrip mandala is afkomstig uit het Sanskriet en betekent ‘wiel’ .

Op magische wijze kan je door mandala tekenen creatief een expressie geven aan wat er in jou leeft waardoor de kracht van transformatie aangewakkerd wordt.

De binnnencirkel staat symbool voor het unisversum of de oerkracht, jouw bron.

Bij het tekenen gaan we van binnen naar buiten , de processen ontvouwen zich gewoon door te focussen terwijl je je creativiteit zijn gang laat gaan .

Hoef je hiervoor goed te kunnen tekenen? Neen , absoluut niet.  Aan de hand van een bepaald thema, manier van tekenen gaan we op reis door jouw innerlijk. Het is jouw mandala, jouw expressiekracht, dus heel persoonlijk.

Alles gebeurt in kleine groepjes rond 1 tafel met koffie, thee en versnaperingen.

De  gezelligheid onderling bevordert dikwijls de verbinding met de anderen , maar ook met je zelf zodat je ook zachter en in mildheid naar je proces van creatie kan kijken. Bij aanvang doen we een kleine meditatie om goed te landen en ons te verbinden met wat zich wil uiten. Achteraf geven we elkaar een spiegel, niet als beoordeling of criticus , maar gewoon wat ziet de ander erin of welke emotie brengt het boven. Het is vaak ondersteunend en verrijkend om dit te horen. Zo voel je ook hoe mensen elkaar kunnen ondersteunen door liefdevol verbinding te maken doorheen creatie.

In september  start een reeks van 6 lessen mandala tekenen :

1 les om de 2 weken  op maandagavond  (19.00u tot 21.30 u)

Start : 9 september, 23 september, 7 oktober, 21 oktober, 11 november en 25 november

Energetische uitwisseling :

6 lessen komen op €240 

een losse les komt op €45  (steeds eerst contact opnemen om te zien of er plaats is ! )

incl. materiaal, koffie, thee en versnaperingen

Inschrijving is pas definitief na bevestiging via mail en overschrijving.

 

      Wil je een afspraak maken? Of  wil je meer info?
      Voel je vrij omdat langs hier te doen» ….

Drakenkind
Nathalie Van Zeebroeck
Maricolenweg 38
9255 Buggenhout
0476-506572| drakenkind.be| nathalie@drakenkind.be
BTW BE0743331586
disclaimer  |privacyverklaringalgemene voorwaarden

©2023Drakenkind

Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ga je akkoord  met onze privacyverklaring en dat ik je regelmatig inspirerende mail toestuur. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met jouw gegevens.