Weinigen weten dat Drakenkind ook zalige geluksdraakjes verkoopt , naast enkele andere items die ik hier ook in praktijk gebruik of waar ik zelf  ‘verzot’ op ben.

Ze zijn tot nu steeds af te halen in de praktijk op afspraak ( tijdens sessies wil ik de rust en het tempelveld bewaren voor de aanwezige cliënt). Je kan me steeds contacteren via mail, website, of een berichtje…    eventueel wil ik ze gratis leveren in Buggenhout, Briel, Baasrode, Dendermonde, Malderen, Londerzeel, Peizegem en Merchtem na samenspraak.

Eigenlijk zijn het warmtekussentjes gevuld met gierstkorrels bewerkt
met een essentiële olie , doch heel subtiel. Een vleugje jasmijn, lavendel, vanille en citroengras. Dit aangename geurmengsel is erg populair bij jong en oud omdat de lavendel niet op de voorgrond staat.

De knuffel voelt aan als een pasgeboren baby, hij heeft wat gewicht en ook de poten zijn mooi opgevuld.

Ik heb er zelf al eentje in december 2020 na mijn scheiding aangekocht en wat was ik verrast van wat hij met me deed.

Mij gaf hij rust en troost.. in zo verre dat ik door hem op mijn borstkast te leggen ‘s nachts ik flashbacks kreeg van hoe ik me voelde als kind. Mijn innerlijk kind werd getroost en op dat moment besefte ik dat ik ook als een moeder mijn innerlijk kind troostte en healde doorheen mijn knuffel….

Ik schonk mezelf, het kind in mij van toen liefde …

Daarom betekenen deze draakjes veel meer voor me dan ze op het eerste zicht lijken.

Ik gebruik ze hier in de praktijk ook soms als tool bij meditatie van het innerlijk kind.

Je kan ze gewoon als leuke knuffel/ warmtekussen zien of net als ik: een helende geluksknuffel.

Jouw investering voor dit geluksdraakje?  €30.

Wil je eventueel dat ik een activatie met drakenenergie erin breng komt er €20 bij , dan mag je ook een foto (best dat de ogen goed zichtbaar zijn) voor wie het draakje bestemd is doormailen met naam en geboortedag erbij zodat ik kan intunen op deze persoon.
Dit vraagt natuurlijk wat meer tijd aangezien de energie voor mij ook goed moet zitten om deze activatie te doen en dan kan de wachten levertijd tot 2 weken oplopen.

PS Dit prachtige roze draakje is ondertussen door het filmpje al even uit voorraad 😊doch komt terug binnen over 2 weken, als je het nu bestelt nog steeds aan deze voorwaarden van 10% korting 😉

Af te halen in de praktijk na afspraak, eventueel wil ik ze gratis leveren in Buggenhout, Briel, Baasrode, Dendermonde, Malderen, Londerzeel, Peizegem en Merchtem na samenspraak.

Laatste eenhoorns €34

Slechts nog eentje van elk in voorraad… (Vulling is apart uit het omhulsel te nemen)