Drakenkind : een praktijk in heel- wording en bewust -zijn….

Wat en wie is drakenkind?

Om daarop te kunnen antwoorden mag ik je eerst vertellen hoe draken in mijn leven kwamen, wat ze me geleerd hebben en wie ze zijn …..

Apollonia riep me op toen ik nog student was ( 23 geworden) op een avond in het weekend toen ik bij mijn ouders in de zetel een boek zat te lezen, niet zomaar een boek zoals bleek…’ De Celestijnse belofte’…

Mama lag naast mij gezellig naar TV te kijken. Ik draaide een pagina om, de letters begonnen te dansen. Ik trok mijn ogen tot spleetjes om beter te kunnen kijken … de letters begonnen licht te geven … en daar verscheen ze uit het boek, eerst klein, steeds groter wordend in een vortex van licht. Ik werd omgeven door een gouden Licht ( mijn aura lichtte op zoals ik later te weten kwam). Mama draaide zich om : ‘oei ‘ zei ze ‘ dat is raar , het is alsof er speciaal licht rond je hangt ‘… ‘ Ooh ‘ mompelde ik ‘ dat is vast het weerschijnsel van de TV’. Zelf genoot ik en was ik zeer verwonderd van wat er gebeurde. Ik was in overgave ook al begreep ik er niets van, doch ik voelde me nieuwsgierig en veilig.

Apollonia nodigde me uit om op haar rug te springen en naar mijn plaats van geluk te vliegen. Ik sprong op haar rug, een zachte zijdezachte pels, ze had voor mij de vorm van de draak in ‘ The Neverending Story’ aangenomen ( later vertelde ze me dat ze deze energie had aangenomen omdat ze me niet wou afschrikken ) .

 

We vlogen over weidse landschappen , bergen, zeeën , hoog in de wolken, laag boven de bloemenweiden … Ik voelde me  alsof al mijn zintuigen aanstonden : de wind in mijn en haar haren, het gekietel in mijn maag als ze als een rollercoaster de hoogte of de laagte in ging …Het was pure vreugde en ‘vreemd’ genoeg pure herkenning .

Het gekke was dat ik me tegelijk bewust was van mijn aardse realiteit , mama in de zetel, later kwam papa erbij, het opstaan naar de keuken en ook de gesprekken met mijn ouders … Ik was me bewust van deze 2 dimensies tegelijkertijd. Ik vertelde niets aan mijn ouders want ik was er me ten zeerste van bewust dat zij niets verder aan mij zagen ….

Dit was mijn proces en het voelde goed, vreugdevol en bovenal liefdevol.

 

Doorheen mijn leven is Apollonia van vorm veranderd, heeft ze me veel geleerd over het leven en energie. Ze heeft me beschermd , heeft me magie getoond, met heel veel wijsheid bijgestaan in moeilijke tijden en vooral leren groeien als mens .

Waar ik ze vroeger buiten mij plaatste, begrijp ik nu dat ze een deel van mij is en dat we ook samen evolueren. Ze heeft me laten inzien dat ik veel draken – en leeuwenenergie in mijn wezen heb, deze energie is ook de stuwende kracht in mezelf om op te staan en in de wereld een bron van  onvoorwaardelijke liefde neer te zetten , de vrouwelijke energie terug in balans te brengen met de mannelijke zowel in mezelf als buiten mezelf.

Ik zocht al een tijdje naar een goeie passende naam voor wat ik in de wereld zou zetten, doch niets resoneerde…tot ik op een nacht wakker werd en Apollonia me riep bij  mijn naam : Drakenkind.

 

 Drakenkind geeft leerprocessen om tot jezelf te komen, de kern van jouw wezen, in balans en evenwicht te komen zodat jouw leven terugwint aan zuivere levenskwaliteit in onze aardse  wereld van dualiteit .

Hiervoor worden aanrakingen met engelen, reiki , soundhealing ( klankschalen , stemvorken..), meditaties, lightbody , intuïtief schilderen en tekenen , ….enz aangewend . Kortom we leren in overgave te gaan , Divine timing te respecteren ….en vooral ons zelf te leren zijn en vinden door de connectie met ons eigen hart en voelen terug te vinden.

Wil jezelf kennismaken met engelen en hun helende kracht, dan kan je bij me terecht voor een IET® sessie of opleiding .Wil je kennis maken met de Reiki energie? Ook dan kan je hier terecht voor een reiki sessie of Reiki inwijding.

Link naar film ‘ de Celestijnse belofte’ smile>>

En neen, ik ben niet zweverig, ik ben goed geaard smile, maar ik sta open voor mijn hart en mijn hele mens-Zijn en dat is meer dan dit fysieke lichaam. Wil je meer over mijn levenservaring weten , lees dan gerust hier meer  over mij >>

Als je je aanmeldt ga je akkoord  met onze privacyverklaring en dat ik je regelmatig inspirerende mail toestuur.
Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met jouw gegevens.